Laveste prisgaranti

Vi hjelper deg

Ring oss idag! 23 96 08 48

Om oss

Kort om USB Kompaniet

USB Kompaniet er kjent for sin ledende posisjon som leverandør av reklamegaver og hovedsakelig høykvalitets USB-minnepinner og power banks med trykk til fornuftige priser. Vår motivasjon og mål er alltid å tilby personlig kundeservice til vår stadig voksende kundebase.

Vårt fokus er deg

Vi er spesialister i USB-produkter av høyeste kvalitet og tilbyr et bredt utvalg av eksklusive USB-produkter og relatert emballasje. Våre produkter er like egnet for daglig kontorbruk eller som reklamegaver.

Tilpassede og skreddersydde løsninger

Alt tilbehør og pakker kan skreddersys til dine spesifikke behov og ønsker. Vårt team av profesjonelle grafiske designere sikrer at bedriftens logo og design vil få den oppmerksomheten den fortjener. Under kategorien “Tjenester” finner du mer bildemateriale og grafisk informasjon. Vi kan også tilby innhold fra din bedrift, slik som bedriftspresentasjoner og andre ønskede filer forhåndslagret i hver minnepinne.

Høyteknologiske produkter fra anerkjente produsenter

Vi unngår fordyrende mellomledd og kan alltid garantere at våre USB-produkter møte nye trender i markedet gjennom direkte kontakt med fabrikkene. Vi kan dermed alltid tilby våre kunder siste generasjon høyteknologiske produkter, i motsetning til mange av våre «lager-konkurrenter». Vi leverer alltid til konkurransedyktige priser.

Pålitelig logistikk

Vi drar nytte av vår langsiktige relasjon med TNT og DHL. Derfor kan vi alltid sørge for rask og effektiv levering. Vi tilbyr ekspress-levering innen få dager, og normal leveringstid innen én uke. Vårt motto er: Vi leverer når du trenger det og hvor du ønsker det!

Våre produkter

Har vi ikke det du leter etter? Finnes det ikke på nettsiden? Gi oss beskjed og vi vil utarbeide et tilbud som slår det meste. Ta gjerne kontakt med oss og fortell oss hva du leter etter!

Lavprisgaranti

Vi garanterer deg den laveste prisen i markedet for lignende produkter. Spør oss slik at vi kan sende deg en gjeldende prisliste basert på den beste markedsprisen for øyeblikket. Våre priser fluktuerer ukentlig så ta kontakt med oss for oppdaterte priser.

Vår forretningsfilosofi

Vår filosofi er enkel: *Alltid yte personlig og profesjonell service. * Alltid levere riktig vare, til rett tid og til riktig pris. Det har tjent oss godt! Kontakt oss. Vi er her for å møte dine behov. Velkommen til USB Kompaniet.