Laveste prisgaranti

Vi hjelper deg

Ring oss idag! 23 96 08 48

  januar 27, 2013

Franken Flash prosjektet – bevissthet rundt piratprodukter

Som kunde vil du selvsagt ikke bli fralurt penger og du vil heller ikke risikere at dine data blir frastjålet. Kjøp av kopier av minnepinner kan koste deg dyrt i form av både penger og tapt informasjon.

Her i USB kompaniet vil vi gjerne gjøre kunden oppmerksom på Franken Flash Prosjektet. Dette prosjektet handler om bevisstgjøring og beskyttelse av kunden mot salg av falske eller skadelige produkter. Vennligst besøk www.sosfakeflash.wordpress.com for ytterligere informasjon om hvordan du kan styre klar av forfalskninger.

Sikkerhet av kundens data er svært viktig for oss. Samtidig finnes det aktører i markedet som mer enn gjerne lurer penger fra deg og som er mer enn klar for å tilby deg resirkulerte minnepinner, eller minnepinner laget av materiale av høyst tvilsom kvalitet — rimeligere, men ikke så trygt og svært utsatt for feil eller fullstendig tap av minne.

USB kompaniet sørger for at du får USB minnepinner av høyeste kvalitet, satt sammen av genuine minnebrikker som alltid bærer produsentens navn og serienummer. Slike minnepinner er kanskje hakket dyrere, men du kan også stole på kvaliteten. Vi bruker aldri resirkulerte minnepinner, som ofte også er påklistret falsk produsentnavn og logo.