Laveste prisgaranti

Vi hjelper deg

Ring oss idag! 23 96 08 48

  oktober 25, 2012

Minnebrikker, hvilken type minne brukes i USB-enheten?

Det finnes to typer av NAND Flash minne-arkitektur: MLC (Multi level cell) eller SLC (Singel Level Cell).

I et nøtteskall kan man si at MLC blir brukt i enheter som krever høy ytelse til en attraktiv kostnad — for eksempel i USB-minnepinner og i lydopptaksteknologi.

SLC blir bruk i enheter med høy ytelse for streaming av video eller internettfunksjonalitet.  Teknologien finnes ofte i håndholdt elektronikk som 3G-telefoner, PDA’er, MP3-spilllere, eller i kamera for stillbilder eller film.

Alle våre USB-enheter bruker MLC minne fra Hynix, Samsung eller Micron med mindre annet er angitt. MLC NAND Flash har en antatt levetid på 10.000 sykluser, ansett som mer enn nok for en gjennomsnittlig forbrukervare.

Originale USB brikker

For eksempel vil kunden, om hun benytter seg av den totale levetiden på 10.0000 sykluser, kunne slette og skrive informasjon hver eneste dag i 27 år — noe som langt overstiger levetiden på maskinvaren i seg selv.

Vi vil gjerne advare potensielle kunder mot for rimelige minneenheter: Selv om produktene tilsynelatende ser like ut, kan teknologien på innsiden være veldig forskjellig.

Vi bruker betydelige ressurser på kvalitetskontroll og service. Av den grunn er ikke produktene våre blant de billigste i markedet. Vi vil gjerne gi deg noen fakta slik at du bedre vil være i stand til å beskytte dine rettigheter og investeringer:

Det finnes i alt fire metoder for å redusere produksjonskostnadene ved en USB minnebrikke. Dessverre er det slik at uavhengig av hvilken av metodene som brukes, vil det gå på bekostning av kvalitet. Metodene som brukes er av vanligvis en av de følgende:

  • • Bruk av skadet eller gjenbruk av minnebrikker som muligvis vil gi lese- og skrivefeil.
  • • Endring av minnebrikkens unike konfigurasjonsopplysninger, slik at enheter med lavere ytelse fremstår som bedre enn de faktisk er. (For eksempel fra 256 MB til 512 MB)
  • • Bruk av hovedkort med produksjonsfeil, som potensielt kan skape elektromagnetisk interferens som kan påvirke annet elektronisk utstyr.
  • • Bruk av skadede eller feilproduserte mikrobrikker, som kan skape kompatibilitetsproblemer brukt under forskjellige operativsystemer.
Resirkulert USB minne uten serienummer

Når en eller flere av disse metodene blir benyttet i produksjonsprosessen, vil du kunne forvente problemer som feil ved lagring, lesing eller kopiering. Det skjer ofte at operativsystemer ikke kjenner igjen enheten, at brukeren får feilmeldinger om diskenheter og at lagringskapasiteten generelt minsker over tid.